Til salg af ejeren? Eller miste et salg af ejeren?

Mange mennesker har tendens til at tro, at ved at ansætte en ejendomsmægler, der mister penge, som de kunne have reddet hvis de solgte deres eget hjem. Dette kunne ikke være længere fra sandheden. Til ofte, folk sætter deres egne huse til salg og derefter vente til den rigtige køber kommer. Men hvor lang tid tager det hjem ophold på markedet, indtil det sker?

Offentligheden er ofte forkert om rollen af en ejendomsmægler. Agenten ikke kun tjene en provision fra et køb eller sælger af en ejendom, men i stedet, det er i den bedste interesse for fast ejendom professionel til at gøre alt muligt for deres klient. Hvad dette kan oversættes til, er ejendomsmægleren evne til at tappe salg og marketing-kanaler, som den gennemsnitlige boligejer eller køberen ikke kunne bruge.

Mennesker, der køber eller sælger egenskaber har ikke adgang til multi notering tjenester, ugentlige reklamer i store nyhedskanaler (papir, tv- og radio), og en udvidet bly netværk, der leverer friske henvisninger. I stedet, en til salg af ejeren situation håber for avisannoncer og mund til mund at sælge deres ejendom.

Hvad er mere overbevisende og let tilgængeligt for en øjeblikkelig køber?

Efter min mening til salg af ejerne gør sig selv en bjørnetjeneste ved håndtering transaktionen selv. Da jeg gav de førnævnte grunde, vil en person være i meget bedre stand til at sælge deres hjem, hvis de benytter sig alle de mulige ressourcer hertil. Disse ressourcer er alle ved et tryk på en villig og vidende ejendomsmægler.

Så hvordan en fsbo finde den rigtige agent? De burde bede deres venner og kolleger på som de kender, der kan håndtere et solidt fast ejendom transaktion. Mund til mund bærer en masse vægt i fast ejendom verden så fsbo skal gøre deres egne due diligence og find ud af hvilken agenturet og som særlig agent til at bruge. Kvindelig eller mandlig, det hele går til personlig præference. Bede om agentens baggrund at se hvor mange salg sidste måned de med held formidlet. Spørg dem, hvad deres plan for angreb er at sælge ejendommen og hvad forskellige vinkler de vil tage. Og mest af alt, afgøre, hvor meget af en personlighed, de har. Beslutsomhed og personlighed gå en lang vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.