Ændre eller dø! Hvis du vil ændre din organisation, leje en Business Coach

Det er en fælles virksomhed aksiom – ændring eller dø. Som en lille eller mellemstor virksomhedsejer eller en manager, vil der være tidspunkter, du bliver nødt til at foretage ændringer i din organisation, men kan ikke være sikker på, hvordan man griber det an.

Ændringen er svært at gennemføre og endnu sværere at opretholde. Tænk på alle de mennesker, der har problemer med at holde sig til en kost eller afslutning rygning eller holde op med en øvelsesprogram, endsige lige begyndt. Hvis det er svært at ændre dig selv, hvordan kan du ændre en samlede virksomhed, organisation, proces eller afdeling?

Som en certificeret Business Coach, en af de største udfordringer mine kunder ansigt er spørgsmålet om ændring. Vidste du, der er otte grunde Hvorfor organisationer undlader at ændre fra en mangel på hurtigst muligt at undervurdere styrken af vision til ikke at skabe kortsigtede gevinster? De otte grunde er:

Manglen på en følelse af hastende karakter

Undlade at oprette et tilstrækkeligt stærkt styrende koalition

Undervurdere kraften af vision

Ikke kommunikere visionen

At tillade forhindringer at blokere for den nye vision

Ikke at skabe kortsigtede gevinster

At erklære sejr for tidligt

Forsømme at anker ændringer fast i virksomhedskultur

Tag den tredje årsag, for eksempel, undervurdere kraften af vision. En klar vision hjælper direkte, justere og inspirere handlinger stort antal mennesker. Mangel på visioner, på den anden side fører til masser af debat og forvirring. Tænk organisationerne, du har arbejdet eller kender. Når alle forstår visionen, får udført arbejde, ansatte er fyldt med energi og processer få sat på plads. Uden en styrende vision miste medarbejdere passion, uopsættelighed og fokus. Og det er lige så kritisk til at kommunikere din vision – grund nummer fire – i stedet for at holde det i dit hoved. Kommunikere dit syn til dine medarbejdere, leverandører og kunder – ofte.

Hvordan kan en erhvervsleder gør det alle-oprette og kommunikere en vision, få arbejdet gjort og opnå en fortjeneste? Business trænere hjælpe erhvervsledere skridt tilbage og oprette processerne nødvendige for at kommunikere og fastholde deres vision for deres organisationer ved at fokusere på salg, markedsføring, systemer og teambuilding. Én strategi jeg bruger er at lette døgnet team justering. Jeg starter ofte med en række traditionelle og utraditionelle teambuilding øvelser. Derefter, jeg præsentere et spil kaldet “Gearing: spillet af Business,”, hvor medarbejderne lærer de fem nøgleområder til påvirker bundlinjen. Ved at spille spillet, lærer hver medarbejder, hvordan han eller hun spiller en central rolle i at gøre arbejdet og påvirker dens likviditet. Ved slutningen af dagen, er holdet justeret med virksomhedsejeren mål samt holdet og business manager bliver justeret som mennesker. Når alle er på samme side, ændring kan finde sted og ting til at ske mere effektivt og effektivt.

En nylig artikel i Fortune Magazine, med titlen, Executive Coaching – med returnerer en CFO kunne kærlighed, erklærede, “spurgte for et konservativt estimat af den monetære payoff fra coaching fik de, disse ledere beskrev et gennemsnitligt afkast på mere end $100.000 eller om seks gange hvad coachingen havde kostet deres virksomheder.”

Mit mål som business coach er at hjælpe business ejere skridt tilbage og tænke på nye og innovative måder at opnå rentabilitet og business vækst… og for at gøre det på en måde, der giver et godt afkast på investering i en virksomhedsleder tid og penge. Evnen til at ændre, mens de resterende fokus, er en integreret del af denne filosofi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.