Hvilke finansielle tjenesteydelser har kreditforeninger tilbyder?

Hvis du leder for finansielle tjenesteydelser, kan du overveje at checke ud hvad din kredit union har at tilbyde. Mange kreditforeninger i dag tilbyder mere end blot en kontrol og opsparingskonto, de har udvidet til opgraderede finansielle tjenester skræddersyet til at opfylde mange behov.
Låneforeninger er kooperative banker og finansieringsselskaber. De er normalt non-profit og appellerer til en bestemt gruppe af mennesker, der arbejder eller bor i det samme sted, f.eks. Låneforeninger er ejet af kontohavere, der også deltager i forvaltningen og retning for virksomheden.
I dag, tilbyder kreditforeninger mere end blot kontrol og opsparingskonti, selv om disse lavprisselskaber grundlæggende regnskab er grunden til de fleste mennesker deltage. De fleste kredit union opsparingskonti betale lidt mere end deres modstykker på for-profit pengeinstitutter. Credit union lønkonti plejer at bære mindre restriktive krav og lavere afgifter end dem på banker.
Kreditforeninger har udvidet til realm af finansielle tjenesteydelser samt. De fleste tilbyder lån til en bred vifte af behov, herunder personlige lån, bil lån og realkreditlån. Renten er normalt en smule lavere end ved andre kommercielle långivere, og nogle gange deres kvalifikationskrav er nemmere at opfylde. Før du køber en bil, båd, motorcykel eller hjem forbedringer, kan du overveje at tale med din kredit union. Shopping med et forhåndsgodkendt, lavere forrentet lån fra din kredit union øger din forhandlingsstyrke og din købekraft. Mange kreditforeninger kan også skrive studielån og signatur lån.
Ud over lån tilbyder mange kreditforeninger supplerende finansielle tjenesteydelser. Disse omfatter udbytte forsynet med kontrol af regnskaber, som normalt bære ingen gebyrer og betale bedre renter end de fleste bank opsparingskonti og højere sats indskudsbeviser. De fleste nu tilbyde lav eller ingen gebyr adgang til pengeautomater og hævekort, der kan bruges næsten overalt. Kreditkort er også tilgængelige på de fleste kreditforeninger, nedsatte gebyrer og mere rimelig rente at gøre dem mere attraktive end nationale tilbud.
Andre finansielle tjenesteydelser, som du kan forvente at finde på din kredit union omfatter bestanden formidlingstjenester, gensidige fonde og personlig finansiel planlægning. Nogle endda tilbyde individuelle pensionskonti og forsikringsdækning. Selvfølgelig vælger nogen til at hjælpe med din finansielle planlægning er en vigtig beslutning, men overveje de hjælpsomme folk på kreditforening, når du undersøger dine muligheder. Du kan finde, at ikke kun er deres lavere gebyrer, men de tilbyder mange af de samme typer af produkter som andre finansielle planlæggere.
Kreditforeninger tilbyder mange finansielle tjenester i dag, og der er én derude for næsten alle. Check din lokale telefon bibliotek eller online, og du vil sandsynligvis finde en, som du vil kvalificere sig til. Da dagens kreditforeninger er føderalt forsikret op til $100.000 af National Credit Union Administration, er dit indskud sikre. Når du begynde at kigge for finansielle tjenesteydelser, overveje din kredit union så godt. Du vil blive overrasket over hvad de har at tilbyde i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.