Sådan sammenligner du bredbåndsabonnementer

Der er en bred vifte af bredbåndsaftaler derude, men rolig ikke – Bredbåndsgenies job er at guide dig gennem dem og gøre det perfekte til dig at få det perfekte. I denne guide kan du se hvad du skal kigge efter, når du sammenligner tilbud. Du kan også sammenligne tilbud hos gobredbaand.dk.

Hold øje med:

Pris: Dette består normalt af et engangsinstallationsgebyr (selvom bredbånd handler med gratis opsætning er tilgængelig) efterfulgt af et månedligt gebyr. Undertiden kan det månedlige gebyr diskonteres i en bestemt periode.

Hastighed: En af de mest almindelige salgspladser for bredbånd er hastighed: generelt når prisen stiger, gør prisen også. Hastigheder på ‘op til’ 17 MB er i dag relativt standard (8 MB i mindre befolkningsområder) for ADSL. Fiberoptiske aktiverede områder kan komme op til 300Mb eller endnu mere nogle steder. Datagrænse: Mange bredbåndspakker er ubegrænsede, men nogle af de billigste Wi-Fi-bredbåndsaftaler har en månedlig grænse. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget data du bruger, kan du læse en guide om at beregne dataforbrug.

Ekstraudstyr: Ekstraudstyr kan omfatte gratis routere og antivirus-software og gratis gaver som indkøbskuponer og gadgets. Nogle gange er disse vigtige, eller giver bare en dejlig lille bonus til aftalen. Bredbåndsbundter: Bundler kan se, at du sparer penge ved at bestille telefon- og tv-tilbud sammen med bredbånd. Du kan kun finde WiFi-tilbud, men bundlede pakker fungerer ofte som den bedste værdi.

Gør det nemt og hurtigt

I stedet for selv at gå ind og læse om hvert eneste bredbånd og deres fordele og ulemper, for derefter at sammenligne dem, kan du hurtigt og nemt gøre det ved hjælp af et online sammenligningsværktøj. Du kan gøre det med forskellige former for bredbånd og forskellige udbydere, f.eks. med Kviknet Internet ⇒ Sammenlign priser på internet fra Kviknet her!.